Aan Tafel! is de nieuwe naam voor een nieuwe groep. Aan tafel ontmoet je elkaar en aan tafel heb je soms je mooiste gesprekken.  Het recept voor Aan tafel is het afwisselen van inhoudelijke thema’s verpakt in een creatieve manier op de maan- en woensdagen met social  meetings op de vrijdagen.

De tafel staat gedekt één keer in de 3 weken bij een van de deelnemers thuis.

In de avonden van Aan Tafel! worden actuele onderwerpen, die met geloven of kerk-zijn in deze tijd te maken hebben, besproken. Een van de leden bereidt dit voor. De onderwerpen en de manier van bespreken is daardoor kleurrijk; een boek, een korte film met nabespreking of door spelvormen brengen we zo actuele onderwerpen, of een Bijbeltekst tot leven. De maaltijden vooraf zijn net zo gevarieerd en maken van deze kring een echte vriendenclub.

• Om de 3 weken, 19:00 maaltijd en rond 20:00 start onderwerp.
    • Maandag     : Inhoudelijke gespreksavond
    • Woensdag   : Inhoudelijke gespreksavond
    • Vrijdag        : Gezellige avond; Geen voorbereid onderwerp, maar wel samen eten, borrelen, spelavond, film of wat dan ook.

Data 2017/2018:

• Vrijdag 8 september 2017 (Bijpraten na vakantie)
  • Maandag 18 september
  • Woensdag 11 oktober
  • Vrijdag 3 November
  • Maandag 20 November
  • Woensdag 13 December
  • Vrijdag 12 januari 2018 (weekje later ivm kerstvakantie)
  • Maandag 22 januari
  • Woensdag 14 februari
  • Vrijdag 9 maart
  • Maandag 26 maart
  • Woensdag 18 april
  • Vrijdag 11 mei
  • Maandag 28 mei
  • Woensdag 20 juni
  • Zaterdag 14 Juli (vakantie start ma. 16 juli 2018)

Kijk voor de data ook in de agenda

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:  Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.