Aan tafel ontmoet je elkaar en aan tafel heb je soms je mooiste gesprekken.  Het recept voor Aan Tafel! is het afwisselen van inhoudelijke thema’s verpakt in een creatieve manier op de maan- en woensdagen met social  meetings op de vrijdagen.

De tafel staat gedekt één keer in de 3 weken bij een van de deelnemers thuis.

In de avonden van  Aan Tafel! worden actuele onderwerpen, die met geloven of kerk-zijn in deze tijd te maken hebben, besproken. Een van de leden bereidt dit voor. De onderwerpen en de manier van bespreken is daardoor kleurrijk; een boek, een korte film met nabespreking of door spelvormen brengen we zo actuele onderwerpen, of een Bijbeltekst tot leven. De maaltijden vooraf zijn net zo gevarieerd en maken van deze kring een echte vriendenclub.

• Om de 3 weken, 19:00 maaltijd en rond 20:00 start onderwerp.
    • Maandag     : Inhoudelijke gespreksavond
    • Woensdag   : Inhoudelijke gespreksavond
    • Vrijdag        : Sociale avond; eten/borrel, spelavond, film,…

De data 2018/2019

Vrijdag 7 september 2018 (Bijpraten na vakantie) ?Herbert
Maandag 24 september Wim
Woensdag 17 oktober IJda
Vrijdag 9 November  Marc
Maandag 26 November Laura
Woensdag 19 December Herbert

Deze  avond wordt verzorgd door ds. Marco Visser in het kader van de Carroussel  en gaat over het boek   Ongelofelijk van Yvonne Zonderop (over de verrassende comeback van religie.

Vrijdag 11 januari 2019 Miriam
Maandag 28 januari Florien
Woensdag 20 februari Charles/Alie
Vrijdag 15 maart  Joost
Maandag 1 april Miriam/Joost
Maandag 15 april Stille week maandag: eten + Film Hofkerk
Woensdag 24 april Marieke
Vrijdag 17 mei Wim
Maandag 3 juni Linda
Woensdag 26 juni Arjan
Zaterdag 13 juli (vakantie start vr. 19 juli 2018) Dagje uit.

De plek  is onder voorbehoud. Kijk voor de data ook in de agenda

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:  Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.