Club 55+ viert 25 jarig jubileum

Woensdag 12 september vierde de Club 55 + haar zilveren jubileum.  Alle gasten aan de  Club 55+ werden getrakteerd op een heerlijke lunch en een gebakje.

Voorzitter Rick Plomp zette een aantal mensen in het zonnetje, die al vanaf het begin meedoen. Zij kregen  een kunstwerk waarin de hoed voor hen werd afgedaan voor hun verdienste; Chapeau! Lini van Doesburg memoreerde hoe het eerst een club van mannen was   en hoe zij een van de eerste vrouwen  was die erbij kwam.

De  Club 55+ kreeg felicitaties van de kerkenraad en van welzijn ouderen. Uit handen van de dominee’s van de Hofkerk  ontvingen  Club 55+  de  Pluim van de Hofkerk.

Het bestuur (Rick Plomp, Thijs Olieman en Paul Landers) krijgt de pluim van de Hofkerk

Dat  is een grote opsteker dat  deze groep  door de jaren heen zo hecht is  gebleven en niet geslonken is ,  maar is gegroeid.  De formule  daarvoor zit in de onderlinge verbondenheid die versterkt wordt door de ‘koffieronde’ aan de ‘praattafel’, gevolgd door de ontspanning van kaartspel, sjoelen of rummikub.

Denkt u: ‘Dat wil ik ook wel eens meemaken!’, kom dan langs, maak kennis en proef de sfeer of donderdag om de week vanaf 14.00u

Meer foto’s in het album   Club 55+ / 25 jaar

Reacties zijn gesloten.