Collecte in Blik voor Voedselbank

Elke 2de zondag van de maand

Zondag  14 januari

Inzameling in blik

Zondag  is weer en collecte in blik voor de Voedselbank. U kunt producten, lang houdbare levensmiddelen meenemen. U kunt ook geld geven,waarmee de Voedselbank bijvoorbeeld verse producten kan kopen. Of u kunt vrijwilliger worden. Meer informatie via www.voedselbankdelft.nl.

Voedselbank Delft
De Hofkerk is een van de uitdeelpunten in Delft van de Voedselbank. Mensen met een laag besteedbaar inkomen (onder een minimumgrens) kunnen wekelijks een voedselpakket ontvangen.
U kunt ook helpen. Elke 2e zondag van de maand, als we avondmaal vieren, worden houdbare levensmiddelen (blikken) ingezameld voor cliënten van de Voedselbank. Hierbij kunt u ook geld geven, waarmee de Voedselbank bijvoorbeeld verse producten kan kopen. Of u kunt vrijwilliger worden.
Meer informatie het contactformulier of via www.voedselbankdelft.nl.

Spaart u mee?

De laatste spaarweken voor boodschappenpakketten bij de PLUS zijn ingegaan . In de Hofkerk doen we ook mee en sparen we voor de Voedselbank. Doet u ook mee?

Heeft u zegels of (half)volle spaarkaarten voor boodschappen-pakketten bij de PLUS. Lever ze in en spaar mee voor de Voedselbank.

Inleveren

Inleveren kan bij de Fam. vd Sluys  0152125848 cees.vdsluys@gmail.com
of in het zegelbakje  bij de ingang van de kerk en bij het Avondmaal

Deze actie loopt t/m 28 januari 2018