Vaak is de eigen kerkplek, als sportschool voor de godsdienstoefening, heel vertrouwd, maar met het gezamenlijke aanbod willen wij u ook uitdagen om over de gemeentegrenzen heen te stappen en deel te nemen aan een van bijzondere avonden of activiteiten in één van de andere kerkplekken.

De predikanten gaan dit jaar in ieder geval die uitdaging aan. Zij komen bij u langs.  Elk zullen ze in een carrousel één of twee bijeenkomsten verzorgen in de andere wijken.

Dit zijn soms bijeenkomsten van een bekende groep of activiteit, zoals het Studiehuis in de Vierhovenkerk of de Zinnige dinsdagavond in de Hofkerk.

Data in 2018-2019

Zie voor meer  over het onderwerp bij de desbetreffende groep

Datum Plek Groep onder leiding van Onderwerp
18 okt Vierhovenkerk Studiehuis ds. Fred van Helden God bewijzen
12 dec Hofkerk Groeien in Geloven ds. Marco Visser Rowan Williams
19 dec Hofkerk, bij een van de deelnemers thuis Aan Tafel ds. Marco Visser ‘Ongelofelijk’ Yvonne Zonderop
11 april Vierhovenkerk Studiehuis ds. Caroline der Nederlanden Over Martin Buber, n.a.v.. het boek Kwaliteit van leven, van Theo Witvliet
6 mei Wipmolen ds. Fred van Helden Preekvoorbereiding
13 mei Wipmolen ds. Caroline der Nederlanden Preekvoorbereiding
?? Hofkerk ds.David Knibbe ??
?? Vierhovenkerk ds.David Knibbe ??
?? Wipmolen ds. Marco Visser ??