MarcuskringBij deze bijbelkring ligt het accent op het gesprek over de teksten van het evangelie naar Marcus. Dat gesprek waaiert steevast uit naar allerlei onderwerpen, vaak naar aanleiding van vragen en opmerkingen van de groepsleden. Maar altijd is de aanleiding het gedeelte, dat we op dat moment lezen. “Lees maar, er staat niet wat er staat” blijkt ook voor de Marcustekst op te gaan, tenminste: tussen de regels door en achter de woorden schuilen diepere betekenissen en verbanden. En de plek van een gedeelte in het geheel van een hoofdstuk is ook niet voor niets. Zo zijn we samen op speurtocht in dit kortste evangelie.

Woensdag van 10.00 – 11.30 u

• Woensdagochtend ongeveer 1x in de 3 weken
  • Hofkerk  Cort van der Lindenstraat 1 in Delft
  • Leiding: ds. Hein Vaartjes

Kijk voor de data ook in de agenda

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:  Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.