Wat en Waarom geloof ik logo

Heb je ook het gevoel dat het geloofsbeeld dat je als kind hebt meegekregen of als (jong)volwassene hebt ontwikkeld niet meer bij je huidige geloof past? Dan is deze kring wat voor jou! De gesprekken helpen je eigen geloofsbeeld te toetsen en bij te schaven om zo tot de essentie van je geloof te komen. Wij zijn een gevarieerd gezelschap van mensen die wekelijks kerken of bijna nooit meer naar de kerk gaan, mensen die nog in een persoonlijk God geloven of God in allen (en alles) zien. Dit levert boeiende discussies en verrassende inzichten op.

Donderdagavond  20:00 – 21:30 uur ong.  1 keer in de  4 weken.

• Iedere 3de maandag van de maand
  • Bij een van de deelnemers thuis

Kijk voor de data ook in de agenda

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:  Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.