Nog geen reacties

10-daagse van ontmoeting – Eén tegen eenzaamheid

In de week van 1 tot en met 10 oktober organiseren wij de 10 dagen van ontmoeting. Tijdens deze dagen besteden we aandacht aan het thema eenzaamheid. Eenzaamheid is een urgent en actueel vraagstuk. Daarmee gaan we samen aan de slag! Doet u mee? Op 1 oktober willen wij in aanwezigheid van wethouder Karin Schrederhof de Delftse coalitie tegen eenzaamheid etaleren. De Delftse coalitie tegen eenzaamheid is een samenwerkingsverband van maatschappelijke organisaties en ondernemers/bedrijven die op een eigen wijze een rol spelen in de aanpak tegen eenzaamheid (zie factsheet  Dit is de coalitie tegen eenzaamheid). Deze coalitie richt zich in eerste instantie op ouderen. 

Sluit je aan

Namens de kerngroep “Delftse coalitie tegen eenzaamheid” roept de wethouder u op zich aan te sluiten bij deze coalitie. Wij zien u graag op 1 oktober om 12.15 uur bij de vertoning en nagesprek van de documentaire Goede Buren (>>lees meer.) De documentaire geeft een blik achter de voordeur bij eenzame ouderen. Aangrijpend en hartverwarmend tegelijk! 

Locatie: Filmhuis Lumen Adres: Doelenplein 5, 2611 BP Delft Tijd: 12.15 – 15.15 uur Voor lunch wordt gezorgd 

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan. In verband met de lunch is het fijn als we weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan eenvoudig door een email te sturen naar administratie@delftvoorelkaar.nl of door te bellen naar Delft voor Elkaar op telefoonnummer: 015-7600200.

Download hier het  volledige Programma van de 10-daagse van Ontmoeting

meer informatie volgt