Nog geen reacties

3 jongeren doen Belijdenis

Zondag 11 juni

Voorganger: ds. Fred van Helden

Zondag 11 juni zullen Miriam Mieremet, Joost Klip en Kevin van Helden belijdenis doen. Voor Joost betekent dit zowel doop als belijdenis. Met elkaar hebben we verschillende aspecten van het geloven besproken. Alle drie zijn uitgedaagd om een brief te schrijven a.d.h.v. de volgende vragen; Waarom wil je belijdenis doen? Wat betekent dat voor jou? Hoe zie jij God en wat betekent de persoon van Jezus voor jouw geloof en leven? Hoe kijk jij aan tegen de heilige Geest en wat betekent de kerk voor jou? In de viering zullen zij hun brieven voorlezen.

Het wordt een feestelijke dienst want ook de Hofkerkcantorij o.l.v. Sabine Geerlof v.d. Zande zal aan deze viering meewerken.

Even voorstellen

Mijn naam is Miriam Mieremet. Na mijn studie Technische Wiskunde ben ik aan de slag gegaan bij Deltares. Ik heb een aantal moeilijkere perioden achter de rug en wil door middel van mijn belijdenis ‘dankjewel’ zeggen tegen God voor Zijn steun in die tijd.

Ik ben Joost Klip en heb Technische Natuurkunde gestudeerd. In september ga ik trouwen met Miriam. We willen allebei ons geloof in God bevestigen voordat we Zijn zegen krijgen. In mijn geval houdt dat doop en belijdenis in.

Ik ben Kevin van Helden. Ik studeer natuur- en wiskunde in Leiden.  Ik wil graag belijdenis doen, omdat ik me thuisvoel in de gemeente en het geloof, en dat gevoel wil bevestigen