Nog geen reacties

6 november | Dag van de Dialoog

6 november | Dag van de Dialoog

Bekend worden met elkaar

Onbekend maakt onbemind. Tijdens de Dag van de Dialoog willen we mensen met allerlei achtergronden met elkaar in gesprek laten gaan en zo onbekendheid met elkaar wegnemen.
Door de bijzondere gespreksmethode, de dialoog, krijgen mensen de ruimte om over hun eigen ervaringen te vertellen en wordt er écht naar elkaar geluisterd. Deelnemers aan de Dag van de Dialoog zijn vaak aangenaam verrast door wat het dialooggesprek hen brengt. Een voorbeeld: ‘Fijn om te ervaren dat mensen zo open praten en luisteren naar elkaar. Het heeft mij rijker gemaakt, vooral de persoonlijke verhalen van ieder lid van de groep. Ik wil dit vaker ervaren!’” Deze vorm van dialoog is in Rotterdam ontstaan na 9/11, de aanslagen in Amerika, en is inmiddels een landelijke traditie geworden.

Samen

Dit jaar vindt de Dag van de Dialoog in Delft plaats op 6 november. Het thema is: Samen.
Er zijn op 3 plekken tafels:

  •  Voor vrouwen: De Vleugel, Aart van der Leeuwlaan 4,
  •  Voor jongeren (15-25 jaar): CLD, Obrechtstraat 48, 17.30 uur, inclusief pizza eten (aanmelden voor 3 november)
  •  Voor iedereen: ook net als vorig jaar worden er ’s avonds bij het CLD aan de Obrechtstraat 48 dialoogtafels georganiseerd.

De avond duurt van 19.15-22.15 uur.

Meedoen

Meedoen aan de Dag van de Dialoog is kosteloos. Het levert wel iets op: een mooi gesprek en je leert nieuwe mensen kennen. Voor de organisatoren is het belangrijk om te weten hoeveel mensen zij kunnen verwachten: daar wordt het aantal gespreksleiders op afgestemd. Daarom vragen wij aan deelnemers om zich van tevoren aan te melden bij: aanmelden@delftindialoog.nl (o.v.v. naam, tel.nr, e-mail )