Nog geen reacties

Openluchttheater Peter Pan

De coalitie Eén tegen Eenzaamheid  maakt ouderen cliënten en eigen toneelliefhebbers attent op de voorstelling ‘De terugkeer van Peter Pan’

Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen bij Janet Buijtenweg – GGZ Delffland.

De Jorisproductie gaat, na twee jaar wachten, weer buiten spelen!

De openluchtvoorstelling ‘De terugkeer van Peter Pan’ wordt van 22 tot en met 26 juni in het schitterende park van GGZ Delfland gespeeld. Het is de alweer de vierde voorstelling die door de Jorisproductie gemaakt is.

Bent u geïnteresseerd om onze voorstelling te bezoeken? Voor ouderen en mensen met een beperkt netwerk willen we u graag een aanbod doen om tegen een gereduceerd tarief de voorstelling op donderdagmiddag 23 juni te bezoeken voor 12,50 euro per kaartje. Na de voorstelling is er een mogelijkheid voor het nuttigen van een drankje in ons Grand café vlakbij waar de voorstelling zich afspeelt. De voorstelling begin om 14.30 uur en duurt ongeveer 5 kwartier.

Meer informatie vind u op de website www.jorisproductie.nl .

De voorstelling:

‘Wie kent hem niet: Peter Pan, de vliegende, nooit volwassen wordende jongen die korte metten maakt met Kapitein Haak. Nu, een paar decennia later, is Peter Pan een uitgebluste zakenman van middelbare leeftijd met een drankprobleem. Hij heeft, net als andere oud-Neverlanders, zijn idealen en zijn vrije geest laten varen. Dan ontvangt Peter Pan een bericht uit Neverland: ‘Help! Haak is terug!’ Haak terug? Maar die is toch opgevreten door de krokodil? En wie wonen er überhaupt in Neverland? ‘

Kan Peter Pan deze Neverlanders redden? En hervinden hij en zijn kompanen hun vrije geesten weer? Dat krijgt u te zien in de nieuwe Jorisproductie, gespeeld door zestien enthousiaste amateurspelers, onder regie van Guido Jonckers, met liedjes en ondersteunende muziek van Guus Westdorp en prachtig aangekleed door Anne Leupen. Laat u onderdompelen door dit verhaal met ruige piraten, stoere meiden en… vrije geesten.