Aanhaken aan de slinger

De afgelopen maanden is er enthousiast een begin gemaakt met het vlaggetjes haken. Van deze vlaggetjes wordt een feestelijke slinger gemaakt, die bij de eerste viering dat we allemaal weer aanwezig kunnen zijn na de coronacrisis, opgehangen zal worden in de Hofkerk. Op de foto ziet u hoe Lenie Dukker haar eerste vlaggetjes aan de slinger heeft bevestigd.
Als u ook aan het haken bent, laat het dan weten aan Caroline der Nederlanden. 0612666079. U kunt bij haar of in de kerk uw vlaggetjes inleveren, of wij brengen de slinger bij u langs zodat u uw vlaggetjes eraan kunt bevestigen.
Vlaggetjes van 10 bij 10 cm. Vierkant, driehoek, rond; breien, haken, borduren… Alles mag. Hoe meer kleuren, hoe feestelijk. Misschien heeft u nog restjes wol of katoen, en een vrij uurtje. Haakt u aan?!