Aan tafel ontmoet je elkaar en aan tafel heb je soms je mooiste gesprekken.  Het recept voor Aan Tafel! is het afwisselen van inhoudelijke thema’s verpakt in een creatieve manier op de maan- en woensdagen met social  meetings op de vrijdagen.

De tafel staat gedekt één keer in de 3 weken bij een van de deelnemers thuis.

In de avonden van Aan Tafel! worden actuele onderwerpen, die met geloven of kerk-zijn in deze tijd te maken hebben, besproken. Een van de leden bereidt dit voor. De onderwerpen en de manier van bespreken is daardoor kleurrijk; met een boek, een korte film met nabespreking of door spelvormen brengen we zo actuele onderwerpen, of een Bijbeltekst tot leven.

Om de 3 weken afwisselend op maandag- of woensdag-avond. 19:00 maaltijd en rond 20:00 start onderwerp.

Elke 3ewo-avond     : Borreltje/Activiteit/Film/……

Seizoen 2020/2021 gaat Aan Tafel! een jaartje op pauze.

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.