Aan tafel ontmoet je elkaar en aan tafel heb je soms je mooiste gesprekken.  Het recept voor Aan Tafel! is het afwisselen van inhoudelijke thema’s verpakt in een creatieve manier op de maan- en woensdagen met social  meetings op de vrijdagen.

De tafel staat gedekt één keer in de 3 weken bij een van de deelnemers thuis.

In de avonden van Aan Tafel! worden actuele onderwerpen, die met geloven of kerk-zijn in deze tijd te maken hebben, besproken. Een van de leden bereidt dit voor. De onderwerpen en de manier van bespreken is daardoor kleurrijk; met een boek, een korte film met nabespreking of door spelvormen brengen we zo actuele onderwerpen, of een Bijbeltekst tot leven.

• Om de 3 weken, 19:00 maaltijd en rond 20:00 start onderwerp.
  • Elke 3ewo-avond     : Borreltje/Activiteit/Film/……

De data 2019/2020:

Woensdag 11 september 2019 Bijpraten/borreltje na vakantie
Woensdag 2 oktober
Woensdag 30 oktober (ivm herfstvakantie weekje verder)
Woensdag 20 November Borreltje/Activiteit
Woensdag 11 December
Woensdag 8 januari 2020
Woensdag 29 januari Borreltje/Activiteit
Woensdag 19 februari
Woensdag 11 maart
Woensdag 1 april Borreltje/Activiteit
Maandag 6 april Stille week maandag: sobere maaltijd organiseren, eten + Film Hofkerk?
Woensdag 6 mei (ivm meivakantieweekje verder)
Woensdag 27 mei
Woensdag 17 juni Borreltje/Activiteit
Woensdag 8 juli
De plek  is onder voorbehoud. Kijk voor de data ook in de agenda

Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd
Samen met de Vierhovenkerk en Immanuël  is een boekje uitgebracht waarin alle kringen en cursussen vermeld staan van de 3  wijken, naast de mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten bij  koffieochtenden, soos  en maaltijden.

Download:Boekje vorming en Toerusting Ontmoeting en maaltijd

Neem contact op.