Nog geen reacties

Actie Kerkbalans 2019 – Geef voor je kerk

Deze weken komen mensen bij u langs voor de actie Kerkbalans.  Zij vragen of u wil bijdragen aan het werk van uw kerk.
Wij krijgen als gemeente zo veel, maar we hebben als kerk ook veel te geven. Wat we krijgen mogen we namelijk ook doorgeven. Dankbaar doorgeven aan onze naasten.
Uw bijdrage aan de kerkbalans maakt ons praktische kerk-zijn mogelijk. Uw predikant, uw kerkgebouw, het jeugd- en ouderenwerk, de wijkactiviteiten en al die andere zaken die ons toerusten en ons gemeente doen zijn.  Met uw bijdragen kunnen we ook de activiteiten mogelijk maken waar we de Liefde van Christus kunnen doorgeven aan anderen. Met zoekdiensten, activiteiten in de kerken met Lichtjesavond, dagjes-uit, koffie-ochtenden en veelzijdige andere vormen van contact. Met elkaar, voor anderen.
De kerk heeft zoveel te geven. Help de kerk geven en geef aan de kerk. In het werk én de begroting van de Protestantse Gemeente Delft is uw persoonlijke steun echt hard nodig. Wij vragen u dan ook uw toezegging goed te overdenken en naar vermogen bij te dragen via de actie Kerkbalans. Geef als het mogelijk is meer dan vorig jaar. Elke bijdrage is belangrijk en wordt zorgvuldig gebruikt.