Nog geen reacties

Actie kerkbalans 2021

Van 16 januari tot  30 januari 2021 komen mensen bij u langs voor de actie Kerkbalans.  Zij vragen of u wil bijdragen aan het werk van uw kerk. Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Kerkgemeenschappen krijgen geen subsidie. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2021.
201120_folderKerkbalans_delft_2021_LR_03
De kerk heeft zoveel te geven. Help de kerk geven en geef aan de kerk. In het werk én de begroting van de Protestantse Gemeente Delft is uw persoonlijke steun echt hard nodig. Wij vragen u dan ook uw toezegging goed te overdenken en naar vermogen bij te dragen via de actie Kerkbalans. Geef als het mogelijk is meer dan vorig jaar. Elke bijdrage is belangrijk en wordt zorgvuldig gebruikt.
De kerk heeft zoveel te geven.
Wij krijgen als gemeente zo veel, maar we hebben als kerk ook veel te geven. Wat we krijgen mogen we namelijk ook doorgeven. Dankbaar doorgeven aan onze naasten.

Wat we van God ontvangen, mogen we ook doorgeven. Dankbaar doorgeven aan onze naasten. Juist in deze tijd is de kerk van betekenis als een warme gemeenschap van mensen die naar elkaar omzien, als een baken van hoop in onzekere tijden. In het voorjaar van 2020 hebben o.a. in Delft elke week de kerkklokken geluid. Klokken van hoop en troost in een wereld die door een pandemie werd getroffen. Die kerkklokken klinken in Delft al acht eeuwen lang, om op te roepen tot gebed, tot samenkomst voor een viering.

De kerk als een warme gemeenschap van mensen
die naar elkaar omzien, als een baken van hoop in onzekere tijden

Zo willen we ons laten horen in de stad als het geluid van geloof, de klank van hoop, betrokkenheid op elkaar en op de ander. Ook in de toekomst wil de Protestantse Gemeente Delft blijven doen waar we al eeuwen voor staan.  Geef daarom vandaag voor de kerk van morgen.

Help de kerk geven en geef aan de kerk

De kerk heeft veel te geven, en zeker in deze tijd. Gééf daarom. In het werk van de Protestantse Gemeente Delft is uw persoonlijke steun echt hard nodig, juist nu de begroting een flink tekort laat zien. Wij vragen u dan ook uw toezegging goed te overdenken en naar vermogen bij te dragen via de actie Kerkbalans. Geef zo mogelijk meer dan vorig jaar. Elke bijdrage is belangrijk en wordt zorgvuldig gebruikt.