Nog geen reacties

Advent, concerten en kerst in Delft

De lichtjes worden in de bomen gehangen en de stad wordt in gereedheid gebracht voor Kerst. We pikken er voor u een aantal uit.

Omgekeerde Adventskalender – Begin Advent goed met het vullen van een adventsmand voor een ander.

Lees meer >> Adventsmandenactie 2019 


Spaar voor een boodschappenpakket voor een ander – Denk bij je boodschappen aan een ander. Spaar mee voor boodschappenpakket voor de Voedselbank

 Lees meer >> Sparen voor boodschappenpakketten voor Voedselbank


Kerstconcert HH Antonius en Corneliuskerk Den Hoorn – 21 december is in Den Hoorn het Kerstconcert onder leiding van Sonja Nowee.

De avond begint om 19.00 uur. Aan de piano Marianna Marras en het orgel wordt bespeeld door Hans de Rie. Ook het Ad Hoc orkest doet dit jaar weer mee. De teksten worden gelezen door Melchior Kerklaan. Diaken van deze kerk.

Lees meer >> Kerstconcert HH Antonius en Corneliuskerk Den Hoorn


Weihnachtoratorium >> Kom op 21 december naar het Weihnachtsoratorium in de Nieuwe Kerk in Delft. In zes meeslepende cantates belicht de muziek van J.S. Bach steeds een hoofdstuk van het kerstverhaal. Geniet van de authentieke uitvoering door Bachkoor Holland, Concertgebouw Kamerorkest en solisten o.l.v. Gijs Leenaars. Aanvang 19.00 u. Kosten  € 33,00 Info  Bachkoor Holland


Kerstviering Stadsdiakonaat –  Woensdag 18 december organiseert het RK Stadsdiakonaat een Kerstviering voor dak- en thuislozen, verslaafden, ontheemden, ouderen, eenzamen en allen die het moeilijk hebben in en met de wereld.

Lees meer >> rkstadsdiaconaatdelft


Wordt assistent coördinator van inloophuis de Jessehof – In de ‘huiskamer van Delft’ komen veel mensen langs voor een praatje of een kop koffie. De assistent coördinator helpt bij het werven en ondersteunen van de virjwilligers.  Meer weten?

Lees meer >> Vacature assistent coördinator Jessehof


Luister naar KerkinDelftRadio – Elke zaterdag om 12.00 uur te beluisteren bij Stadsradio Delft 106.3 FM, 92.9 op de Delftse kabel of via internetradio (www.stadsradiodelft.nl). Een herhaling van het programma is op zondagavond om 20.00 uur.

Oudere uitzendingen zijn terug te luisteren op Raad van Kerken Delft – Kerk in Delft Radio Luister  de uitzending van 23 november met Tim Schiers, die vertelt over het werk van het IFES-studentwerk en Annelies Peterse over waarom zij diaken is geworden.


Kerst Mozaïek in de Hofkerk – Basisschool Het Mozaïek viert donderdag 19 december met de onderbouw en bovenbouw kerst in de Hofkerk


LESSONS AND CAROLS in Oud katholieke kerk aan de Bagijnhof 21 december  – Tijdens deze viering brengt ons jaarlijkse projectkoor onder leiding van dirigente Petra Weijers en organist Jeroen de Ridder diverse Christmas carols ten gehore. Natuurlijk ook met veel samenzang! De viering is een samenwerking met Koorschool Delft. Aanvang 20.00. Gratis toegang, gift tijdens collecte