Nog geen reacties

Advent en kerst in Delft

De lichtjes worden in de bomen gehangen en de stad wordt in gereedheid gebracht voor Kerst. We pikken er voor u een aantal uit.

Omgekeerde Adventskalender – Begin Advent goed met het vullen van een adventsmand voor een ander.

Lees meer >> Adventsmandenactie 2019 


Spaar voor een boodschappenpakket voor een ander – Denk bij je boodschappen aan een ander. Spaar mee voor boodschappenpakket voor de Voedselbank

 Lees meer >> Sparen voor boodschappenpakketten voor Voedselbank


Bezoek de zoekdienst – Denk na waar naar jij verlangt.  Wat of wie maakt jou nou echt gelukkig?

Lees meer >> Zoekdienst – Wie staat er op jouw verlanglijst?


Musica Senza Corde in Lutherse Kerk – Zaterdag 30 november speelt het blazersdubbelkwintet ‘Musica senza corde’ werken van Antonio Rosetti (1750-1792), Franz Danzi (1763-1826) en Gordon Jacob (1895-1984)

Lees meer >> Musica Senza Corde in Lutherse Kerk


Kerstviering Stadsdiakonaat –  Woensdag 18 december organiseert het RK Stadsdiakonaat een Kerstviering voor dak- en thuislozen, verslaafden, ontheemden, ouderen, eenzamen en allen die het moeilijk hebben in en met de wereld.

Lees meer >> rkstadsdiaconaatdelft


Wordt assistent coördinator van inloophuis de Jessehof – In de ‘huiskamer van Delft’ komen veel mensen langs voor een praatje of een kop koffie. De assistent coördinator helpt bij het werven en ondersteunen van de virjwilligers.  Meer weten?

Lees meer >> Vacature assistent coördinator Jessehof


Luister naar KerkinDelftRadio – Elke zaterdag om 12.00 uur te beluisteren bij Stadsradio Delft 106.3 FM, 92.9 op de Delftse kabel of via internetradio (www.stadsradiodelft.nl). Een herhaling van het programma is op zondagavond om 20.00 uur.

Zaterdag 30 november vertelt Henk Joon hoe hij als diaken betrokken geraakt is bij  de koffieochtenden in de Lisztflat en vertelt Rob van Essen over wat Advent inhoudt

Oudere uitzendingen zijn terug te luisteren op Raad van Kerken Delft – Kerk in Delft Radio Luister  de uitzending van 23 november met Tim Schiers, die vertelt over het werk van het IFES-studentwerk en Annelies Peterse over waarom zij diaken is geworden.


Kerst Mozaïek in de Hofkerk – Basisschool Het Mozaïek viert donderdag 19 december met de onderbouw en bovenbouw kerst in de Hofkerk