Afscheid ds. Fred van Helden als predikant HI4-wijkgemeente Hof van Delft

Op zondag 14 januari nemen we afscheid van ds. Fred van Helden als predikant van de HI4-wijkgemeente Hof van Delft en van HI4. Dit zal plaatsvinden tijdens een feestelijke dienst om 10 uur in de Hofkerk. Fred gaat verder als diaconaal predikant voor de Protestantse Gemeente Delft met een speciale missie. Hij zal vanuit het College van Diakenen een unieke rol vervullen om de diaconale aanwezigheid van de PGD in de stad Delft te versterken.

Gedurende meer dan 12,5 jaar heeft Fred zich toegewijd aan de Hof van Delft gemeente, samen met zijn vrouw ds. Caroline der Nederlanden. Hij staat bekend als een actieve predikant met een passie voor het verbinden van mensen, niet alleen binnen de wijkgemeente en HI4, maar ook in de bredere buurt. We zijn verheugd dat hij nu zijn bijdrage aan deze missie op stadsniveau kan leveren. Naast zijn werk in de buurt heeft hij zich ook ingezet voor onze wijkgemeente op het gebied van jeugdwerk, communicatie en duurzaamheid, waarvoor we hem van harte willen bedanken.

We nodigen iedereen uit om op 14 januari samen te komen en Fred te bedanken voor zijn inzet voor de Hof van Delft gemeente en HI4. Laten we samen Gods zegen vragen over zijn nieuwe opdracht, waarin we hem ongetwijfeld nog vaak zullen zien in de Hofkerk. Na de viering is er gelegenheid om samen te zijn onder het genot van koffie en thee, waarbij we ruimte zullen bieden voor begroeting en felicitaties. De exacte details van deze dag zullen op een later moment worden gedeeld.

Cadeau voor Fred

Na de dienst willen we graag een cadeau aan Fred geven. Als u wilt bijdragen, kunt u dat doen via de Donkey Mobile app, waar u normaal gesproken ook geeft aan de collecte. U ziet in de app een extra collecte staan voor ‘Cadeau Fred van Helden’. Een bedrag overmaken via de bank kan ook. U kunt een bedrag overmaken op rekening NL93 RABO 0300 4815 86 ten name van Prot Gem Delft inz. wijkkas Hof van Delft o.v.v. Afscheid ds. van Helden.