Bach Cantatevesper Oude Kerk | 16 okt.

In één van de mooiste kerken van Delft, de Oude Kerk, worden sinds 2000 vespers georganiseerd waarin de Cantates van Bach worden uitgevoerd. In de 2e cantatevesper van het seizoen brengt het Oude-Kerk Bachkoor o.l.v. Mark Tempelaars de cantate ‘Herr Christ, der einge Gottessohn’ (BWV 96) (Heer Christus, de enige Zoon van God) ten gehore. Het is een cantate die een appél op ons doet om niet onbewogen te blijven onder Gods liefde.

Kom een keer luisteren en ontdek de schoonheid van de muziek van Bach! Die is tijdloos, en stijgt boven alle generaties uit. Laat je verrassen door ‘hemelse’ muziek!

Het “Oude Kerk Bachkoor” bestaat  uit enthousiaste zangers, begeleid door het “Oude Kerk Bachensemble”. De solisten zijn professionals, die nog op het conservatorium zitten, of al afgestudeerd zijn. Christiaan Olie verzorgt de overdenking.

• Oude Kerk
  • 16 oktober 19.00 uur
  • Toegang is gratis, wel is er gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven om deze vespers in stand te houden.

Download de flyer Cantatevespers Delft 2022-2023