Nog geen reacties

Bazaar brengt 8250 euro op

Het was een gezellig drukte   van  mensen die aan het scharrelen waren tussen de  spullen en rommeltjes tijdens de Bazaar op vrijdag en zaterdag 23 en 13 mei.  En iedereen ging  wel met iets naar huis. Er zat altijd wel iets tussen.

En als je nog niets kon vinden was er nog het rad van Fortuin en ging er weer een hand met een winnend lot omhoog. Die mocht dan kiezen uit een van de prijzen die beschikbaar gesteld waren door de plaatselijke winkeliers . Alle sponsoren hartelijk bedankt!

Ook hartelijk dank aan al de mensen , die in de de we(e)k(en) voorafgaand  bezig zijn geweest met inzamelen en uitstallen en met iedereen die geholpen heeft met opruimen. Alle helpers  van flyers bezorgers tor raddraaiers hartelijk bedankt voor jullie inzet!

We zijn erg blij met de opbrengst van 8250 euro. Het is meer dan we verwacht hadden.
Maar  het bedrag is nog een tussenstand.  Bij dit bedrag worden  nog de inkomsten van het bloemschikken op 17 mei en de schaaksimultaan van  19 mei  opgeteld.

2 goede doelen

De opbrengst gaat naar twee goede doelen .

  • Ujamaa  project in Zuid Afrika
    Het Ujamaa Centre is een wetenschappelijk instituut, met als doel Bijbelse en theologische bronnen te gebruiken voor positieve sociale veranderingen in de Zuid-Afrikaanse maatschappij.
  • Renovatie van de entree van de Hofkerk