BBQ en Afsluiting Jeugdwerk 11 juli

Op zondag 11 juli sluiten we het seizoen van het jeugdwerk af. Het was een raar seizoen, waarin veel niet kon, of alleen online. Toch hebben we dit jaar een leuke kerstmusical in elkaar gezet, en waren de kinderen in de viering te zien met hun filmpjes.

Op 11 juli doen we achter de Hofkerk spelletjes en willen we samen eten  en ook geven we aandacht aan de overstap van enkelen van de basisschool naar de brugklas, en daarmee ook van de kindernevendienst naar de tienerdienst.

Ook is er een aantal dat dat dit jaar examen heeft gedaan. We hopen dat de vlag uit mag en we  dit moment mogen markeren.

Vanaf 17.00 uur begint het in de tuin van de Hofkerk en vanaf 18.00 uur gaan wij Barbecueën met de ouders en begeleiders.

Voor vlees, brood en drank wordt centraal gezorgd maar eigen speciale salade is welkom. Dus bedenk zelf je favoriete salade en/of overleg met je ouders.

Heb je je nog niet aangemeld? Doe het snel bij Maarten Kool   maarten.kool@am.nl

Hopend op een grote opkomst en fantastisch weer!

mede namens de leiding van de kinderviering en  tienerdienst

Maarten Kool