Benefietconcert voor Oekraïne | 11 nov Nieuwekerk

Op zaterdagavond 11 november vindt er om 19.30 uur in de Nieuwe Kerk een benefietconcert voor Oekraïne plaats. De opbrengst is voor een ingerichte, civiele ambulance, via de hulporganisatie Zeilen van Vrijheid, die al 164 ambulances naar Oekraïne heeft gebracht. Oleg Lysenko, één van de optredende musici, zegt hierover: “In mijn geboorteland Oekraïne is dringend behoefte aan goed uitgeruste ambulances om levens te redden in oorlogsgebied”.

Tijdens het benefietconcert zijn er optredens van bayan-speler Oleg Lysenko, organist Christo Lelie, zangeres Tamara Obreskova, pianiste Anastasiya Akinfina en Operastichting Delcanto. Ook wordt het Oekraïense volkslied gezongen.

• Zaterdagavond 11 november
  • 19.30 uur (Inloop vanaf 19.00 uur)
  • Nieuwe Kerk, Markt 80, Delft
  • Toegang € 15 . Betalen kan ter plekke met pin en contant geld.
  • Het benefietconcert wordt georganiseerd door Delft steunt Oekraïne, Operastichting Delcanto en CityKerk Delft.