Nog geen reacties

Bezinningsactie levert € 18.367,60 op

Woensdag 24 juni zijn de cheques van de Bezinningsactie aan Peter Vogelaar van de Voedselbank en  Sahra Ahmed en Anne Baas van kopie Koffie.

We zijn ook erg verheugd met de opbrengst die ondanks er geen collectes  in de kerk waren toch een hele mooie opbrengt heeft opgebracht. In het totaal heeft de bezinningsactie € 18.367.60 euro ( 3081.83 euro meer opgebracht dan vorig jaar.) Daarvan gaat € 9.183.80 euro naar een project in Colombia van de GZB (Gereformeerde Zendingsbond) en elk € 4.591.90 euro naar de Voedselbank en Kopie Koffie. Namens de Centrale ZWO, de Voedselbank en Kopie Koffie iedereen bedank voor hun gift.

Wim Walraven (namens GZB), Peter Vogelaar (voorzitter Voedselbank) Sahra Ahmed en Anne Baas van Kopie koffie.

Peter Vogelaar: “De Voedselbank Delft is bijzonder blij met de opbrengst van de bezinningsactie van de Protestantse Gemeente in Delft. Met het bedrag van € 4.591,90 kunnen wij de pakketten die we voor meer dan 1000 cliënten maken aanvullen met groente en fruit. Juist in deze tijden zijn wij dankbaar voor de steun van de Kerken die wij op allerlei gebied krijgen en die het mogelijk maakt om mensen die het hard nodig hebben te kunnen helpen in hun eerste levensbehoefte.”

Lees hier meer over >> Doelen bezinningsactie 2020 , Opvang kinderen in kansarme wijken in Bogotá – Colombia, Kopij koffie en Voedselbank Delft

Wilt u nog doneren? U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN NL37 RABO 0373736606 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Delft o.v.v. Bezinningsactie.