Nog geen reacties

Bijna €1400 voor ZWO project door Pannenkoeken en stekjes

Op woensdag 21 was er de pannenkoekenmaaltijd. Er kwamen ruim 50 mensen eten, maar er waren meer dan genoeg overheerlijke pannenkoeken. Niemand kwam tekort. Hein Vaartjes gaf ons meer informatie over het HI4 project SAVE, tegen de kinderarbeid in de textielindustrie in India. Na afloop is er met de collectebus rondgegaan. De opbrengst van deze avond was €531,10, De diaconie van de Hofkerk verdubbelt dit bedrag. 

Alle bakkers, en iedereen die heeft bijgedragen aan deze pannenkoekenmaaltijd op welke wijze dan ook. Hartelijk dank!

Namens de ZWO Commissie HI4

Cees van der Sluys  

 

 

 

 

Stekjesmarkt

Op zaterdag 17 juni was er de stekjesmarkt. Van 10 tot 12 uur liepen mensen binnen om een stekje te brengen of te halen. Imker Paul Witte vertelde een boeiend verhaal over bijen waarbij veel nieuwsgierige vragen werden gesteld, en er was koffie en taart. De opbrengst was € 245,81. Later kwam daar nog eens bijna €75,00 bij. Iedereen die geholpen heeft om deze ochtend tot een succes te maken, hartelijk dank!

 

 

 

 

 

 

 

 


Lees meer over het HI4 ZWO project | Geen kinderarbeid in de textielindustrie


Info of tip

Heb jij ook een idee voor een activiteit voor het ZWO-project of wil jij meer informatie? Neem contact op met Heleen Kampherbeek heleen@denbok.nl of Dick de Haas dickdehaas@gmail.com