Nog geen reacties

Blijf in contact!

Ideeën om in contact te blijven

Nu we weer in gedeeltelijk Lock-down zitten is het des meer belangrijk dat we op creatieve manieren klein, op 1,5 meter met elkaar in contact blijven.  En op afstand toch samen te werken. Zo houden we samen de moed erin , in het geloof dat God ons draagt dor de crisis heen.

We noemen hier een aantal mogelijkheden, die u zelf kan doen. Heb jij na het lezen van deze ideeën zin gekregen om eraan mee te doen, of heb je zelf nog andere ideeën laat ze ons weten.
Let bij alles wat je doet op de 1,5 meter en de richtlijnen van de overheid.

  • Bel  elkaar.
   Wil jij even iemand zien of bellen? Of gebeld worden, laat het weten. Weet je niemand vraag het aan de het pastorale team.
  • Kijk samen naar de kerkdienst.
   Nodig iemand uit om samen naar de dienst te kijken of luisteren.
  • Ga met iemand wandelen.
   Spreek met iemand af om samen een wandelingetje te doen. Of wandel mee met de wandelingen vanaf de Hofkerk. Lees meer>>
  • Schrijf een kaartje of een brief.
   Weet je niemand om voor te schrijven, vraag het aan de het pastorale team.
  • Kook voor iemand.
   Vraag aan de kookgroep of jij bij een van de mensen, die normaal bij de maaltijden in de Hofkerk komt een maaltijd mag brengen
  • Steek een kaarsje aan
   Stuur een kort filmpje (5 seconden) of een foto dat je een kaars aansteekt. Wij maken er een filmpje van voor bij het begin van de viering. Zo weten dat we we verbonden zijn. favanhelden@gmail.com app 0630221990 Lees meer >>
  • Haak aan bij de slinger. Werk mee aan een vlaggetjes slinger. Vlaggetjes van 10 bij 10 cm. Vierkant, driehoek, rond; breien, haken, borduren… Alles mag. Hoe meer kleuren, hoe feestelijk.  De vlaggetjes kunnen ingeleverd worden in een inleverbak in de Hofkerk. Lees meer >>
  • Denk mee en draag ideeën aan. Denk mee over invullen van kerstmissie en kerstdienst, of vervangingen van de (kerst)maaltijden. Gaan we zingen voor de Lindenhof? Gaan we kaarten of koekjes bezorgen als kerstmissie? Gaan we maaltijden bezorgen?

Samen houden we gemeenschap in stand

Wil jij meedoen? Geef het dan door aan het Pastorale Team: E: hvdcoordinator1@gmail.com of aan Caroline der Nederlanden, E: csdernederlanden@gmail.com. Wij proberen je dan te ‘matchen’ met iemand.