Nog geen reacties

 Bloemschik Adventskrans met Thuispakket

Bloemschikken Adventskrans – 19 november 2020  – Opbrengst voor The Mothers Union

Bloemschikken in Coronatijd gaat op een andere manier. We gaan niet als groep met elkaar in de kerk bloemschikken maar wij zorgen voor het materiaal met een beschrijving en dan kunt u thuis aan de slag, alleen of met een klein groepje. Het is een eenvoudig bloemstuk.

De beschrijving , stap voor stap met foto’s, doen we uitgeprint in het tasje en op donderdag 19 november kunt u de materialen ophalen in de kerk tussen 17.00 en 19.00. We laten, als u u aanmeldt, nog weten hoe laat u kunt komen, we doen dit in bloktijden. Mocht er een lockdown komen dan brengen we de tasjes bij u thuis op donderdag 19 november tussen 17.00 en 19.00

De adventskrans kunt u laten indrogen om er zo de komende weken van te kunnen genieten.

De opbrengst van deze actie komt ten goede van het project van Kerk in Actie: The Mothers Union.  Lees meer >> ZWO-project Mothers’ Union We krijgen weer een deel van het materiaal van Groenrijk Het Haantje.

Aanmelden

  • We vragen u om u, liefst, per mail aan te melden vòòr 16 november   m.devrieskoppejan@gmail.com  Vermeldt in uw mail uw : Naam, adres en telefoonnummer
  • En  in de week van 16-19 november uw betaling te doen  €15 per persoon op rekening: NL 14 RABO 0313441626  de Vries/Koppejan o.v.v. uw  naam  en bloemschikken kerk.
  • Wilt u wel een krans maar liever niet zelf maken geef dit dan door en dan maken wij deze voor u, de kosten zijn dan €17,50..

We hopen dat er veel mensen mee willen doen!

Hartelijke groet, Albert en Meta de Vries,  0613032921