Bordjes met zaalnamen Hofkerk

Weet u nog dat er in het voorjaar een prijsvraag was over de namen van de zalen? En weet u ook nog welke namen de zalen hebben gekregen? Nee? Weet u dat niet meer?

Sinds de startzondag hangen er bordjes met de naam bij elke zaal. Voortaan moeten met wij elkaar eraan herinneren dat we koffie drinken in de Ontmoeting en niet meer in de Foyer en vergaderen we in Eden i.p.v. de kleine zaal boven.

De namen van de zalen verwijzen deels terug naar de geschiedenis, naar de kerken die samengegaan zijn met de Sionkerk; de  Ontmoetingskerk en Het Open Hof, en die nu samen de Hofkerk vormen.  De naam Onder de Regenboog verwijst naar de muurschildering met de Ark van Noach en de deuren die in de regenboogkleuren zijn geverfd. De Hof van Eden is een andere naam voor het paradijs.  Een plek om naar terug te verlangen, maar ook om aan te werken dat de wereld weer in juiste verhoudingen komt en we God danken voor wat we uit zijn hand ontvangen. Het Hofje is een klein tuintje waar je veilig kan wonen en spelen.  De tieners hebben de Jeugdruimte omgedoopt in de Toekomst.