Nog geen reacties

Brief van Blessing uit Oeganda

Blessing  is een meisje in  Oeganda. zij heeft een brief geschreven aan de kinderen in de Hofkerk. Graag zou zij een brief terug krijgen. Wil jij haar terugschrijven?
Stuur je brieven naar Meta de Vries.m.devrieskoppejan@gmail.com Zij zorgt dat de brieven bij Blessing aankomen.

Aan Meta en al de jonge kinderen van de kerk in Holland.
Van Akello Chloe.

Mijn naam is Akello Chloe Trinity (Blessing) Ik zit in Primary four ( groep 6/7). Dit jaar over gaan naar Primary 5 ( groep 7/8).  Ik wil piloot worden. Maar dit jaar ben ik heel erg in de war door corona. Soms ben ik verdrietig omdat ik mijn beste vriendin Joanita mis. Ik mis school. Mijn meesters/juffen zijn begonnen om les te geven met Zoom. Maar mijn moeder heeft geen geld de lessen online te betalen.

Nu bid ik bij de radio. Maar ik mis kerk. Ik mis mijn vrienden van de kerk en  de dominees. Ik mis ook de leuke dingen die we doen in de kerk, zoals zingen, dansen en lezen uit de bijbel.

Ik moet nu thuis blijven . Ik help mijn zus om de vloer in de keuken te dweilen. En ik speel mijn mijn neef Ddur Martin

Ik hou van jullie, Meta en van alle jonge kinderen  in de kerk in Holland. Dank je wel dat jullie voor ons bidden. Wij bidden ook voor jullie.

Einde