Nog geen reacties

Burgemeester toast op lustrum St. Present

Burgemeester  van Bijsterveldt bracht donderdag 7 juni een toast uit op St. Present  Delft .  St. Present Delft bestaat 5 jaar.  Van Bijsterveldt prees het enthousiasme in de stad en  hoe St. Present ook  meer dan 700  studenten actief heeft kunnen vinden voor hulp in de stad.  Die menselijke maat moeten we volgens de burgemeester niet uit het oog verliezen.  Ten slotte noemde ze dat niet alleen groepen zich kunnen inzetten, maar sinds kort ook gezinnen.

Coördinatoren Dorothea Langeveld en Helma Sollie bedankten de vrijwilligers  en het het bestuur, maar niet in de laatste plaats ook de mensen die hulp durven aanvaarden.  Sollie vertelde  iemand na een opruimklus in haar huis zo blij  was dat ze nu zich letterlijk opende  en zei dat de gordijnen open mocht.

Het jubilerende team kreeg een prachtig kunstwerk waarop allerlei soorten van activiteiten geschilderd waren.  En met de bakfiets  kwam een studenten van CSFR binnen die net terug was van een opknapklus in een tuin. Dit sloot de estafetteweek af. Vorige week was deze al gestart  met het bestuur met een van de ambassadeurs  . Zij gingen wandelen met bewoners van de Hoornse zoom.

Het bestuur Marc Jacobse, Rob van Woudenberg, Joleen Van Den Toren met ambassadeur Fred van Helden

Wil je met de (kerk) groep  , of als gezin , of als individu ook een klus doen kijk dan op   www.stichtingpresent.nl/delft/