Nog geen reacties

Buurtverbinders winnen Pluim van de arbeid

De Buurtverbinders van www. kijkopdevoordijk.nl  hebben de pluim van de Arbeid gewonnen. De PvdA had  de buurtverbinders genomineerd naast Maakwerken.

De Buurtverbinders van buurthuis de Parel (Voordijkshoorn) zorgen met veel toewijding voor meer samenhang in de wijk.👨🏽‍👩🏽‍👧🏽‍👦🏽
De organisatie van de Maakweken. Zij realiseren creatieve mei -en herfstvakanties in het Poptahofpark.👨‍🎤

De Buurtverbinders van  www.kijkopdevoordijk.nl proberen met het Eetcafé onder de Pannen en met verschillende markten door het jaar de  levendigheid en de verbinding in de buurt te vergroten.   De kerstmarkt was  een groot succes. waarbij veel buurtgenoten en kinderen van school elkaar ontmoetten.

Gezonde  Voorjaarsmarkt

Zaterdag 17 maart organiseren de Buurtverbinders van 10-16u een voorjaarsmarkt  op het van Foreestplein.

Deze dag valt in de week van welzijn en zorg. Naast de gewone markt is er dan ook een gezonde voorjaarsmarkt. Allerlei organisaties rond zorg en welzijn zullen als huisartsen, fysio, en zorgsinstellingen zullen aanwezig zijn.

Daarnaast geven de Buurtverbinders van kijkopdevoordijk.nl de kans aan enkele beginnende bandjes om zich presenteren. En kunnen de kinderen voetballen in de pannaveldjes en is er een springkussen.

Met veranderdag oplopen met statushouders over gezonde voorjaarsmarkt

De Hofkerk houdt op deze dag haar veranderdag. Een dag om bewust je geloof handen en voeten te geven. I.s.m. St. Present hebben we dit jaar voor de doelgroep van vluchtelingen. We willen u uitnodigen met de statushouders over de markt te lopen en uitleg te geven over de zorg en elkaar te ontmoeten.

Meer weten over de veranderdag  bel met Janine ter Maat 0628193366

Meer weten over de voorjaarsmaarkt bel met Fred van Helden 06 30 22 1990