Nog geen reacties

B&W bezoekt Hof van Delft

Het college van B&W bezoekt op dinsdag 17 april de wijk Hof van Delft. U kunt op deze dag mee-eten met het college en in gesprek gaan met burgemeester en wethouders.

Het college bezoekt alle Delftse wijken, omdat het in gesprek met de stad wil en zijn betrokkenheid en zichtbaarheid wil vergroten. Dit doet het college door op locatie te vergaderen en daarna de wijk in te gaan.

Programma

Het college krijgt deze dag onder andere presentaties over ontwikkelingen in de wijk en gaat het onder meer in gesprek met ondernemers. Ook maakt het college een fietsronde door de wijk. Van 18.00 tot 20.00 uur kunt u in buurthuis De Wending aan de Raamstraat 67 in gesprek met burgemeester en wethouders. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Meld u aan

Heeft u een vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing voor uw wijk waar u het college over wilt spreken? Meld u aan via wijkbezoek@delft.nl. Geef daarbij ook kort aan wat uw vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing is. Er is plek voor 30 bewoners. Bij meer aanmeldingen wordt geloot.

Plannen en kansen

Het bezoek aan de wijk Hof van Delft is onderdeel van een reeks wijkbezoeken van het college. Het college wil graag weten waar de inwoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen. Eerder al bezocht het collegede wijken Buitenhof, Wippolder, Tanthof, Voorhof en Voordijkshoorn.