Nog geen reacties

Collecte

We blijven u ook als u thuis de diensten meekijkt of luistert vragen om ook een bijdrage te doen voor de collecte. Dit kan op de volgende manieren:

  1. Rechtstreeks via de bank. Maak geld over naar de Diaconie Prot Gem Delft IBAN NL37 RABO 0373 7366 06, o.v.v. Collectes van zondag dd-mm-2021 (bijv. ‘1. Kerkinactie’, of ‘2. Pastoraat en Eredienst’).
  2. Via  de website van de protestantse gemeente Delft. Ga naar www.pgdelft.nl Geldzaken/collectes/ en doneer.
  3. Via de app ‘Apppostel’.Maak gebruik van de collecte app ‘Apppostel’. Maak een account aan en zet een tegoed op de app. Vervolgens kunt u dit ‘Tegoed’ in delen gebruiken voor de door u gekozen collectedoelen.

Je kunt de Appostel app downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Scan de QR code of klik op een van de onderstaande logo’s om naar de appstore te gaan.

Appostel appleAppostel android

Collectebonnen over? U kunt ook uw  collectebonnen inleveren bij het kerkelijk bureau en omzetten in een tegoed op de collecte-app. Lever uw collectebonnen in een envelop bij het Kerkelijk Bureau of  de Hofkerk (mag door de brievenbus) met daarbij een briefje waarop u aangeeft welk bedrag u voor welk collectedoel wilt geven.

Wilt u hierover meer informatie, dan kunt u bellen of mailen naar het Kerkelijk Bureau. (Geopend op ma t/m vr 09.00-12.00  uur) 015-2570298 info@pgdelft.nl

Lees meer >> Collectes gebruik de appostel