Nog geen reacties

Collectes gebruik de appostel

Wat doe ik met mijn collectebonnen?

In deze corona tijd is het vaak niet goed mogelijk je collectebonnen te gebruiken in de wekelijkse collectes. Als u nog een voorraad collectebonnen hebt liggen, dan kunt u die in deze tijd nog wél gebruiken. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

  1. Lever de collectebonnen in in envelop met  collectedoel. U levert uw collectebonnen in bij het Kerkelijk Bureau of  de Hofkerk (mag door de brievenbus) met daarbij een briefje waarop u aangeeft welk bedrag u voor welk collectedoel wilt geven.
  2. Zet uw collectebonnen om in een tegoed op de collecte-app. Heeft u de collecte -app  ‘Appostel’ geïnstalleerd en een account hebt aangemaakt? Dan kan de waarde van uw collectebonnen daar als ‘Tegoed’ worden bijgeschreven. Uw collectebonnen dient u dan wel bij het Kerkelijk Bureau in te leveren met de vraag om dit om te zetten in een tegeod op uw app. Vervolgens kunt u dit ‘Tegoed’ in delen gebruiken voor de door u gekozen collectedoelen.

Wilt u hierover meer informatie, dan kunt u bellen of mailen naar het Kerkelijk Bureau.
Wij helpen u graag!

Geopend op ma t/m vr 09.00-12.00  uur
015-2570298
info@pgdelft.nl

Meer weten over de collecte-app Appostel

Meer info over de collecte-app Appostel is te vinden op https://skggouda.nl/skg-collect/appostel-app. Via de app kunt u kiezen tussen anoniem geven en geven via een account en tussen directe IDEAL betaling en betaling vanuit een Tegoed. Voor elke betaling via IDEAL worden kosten dorberekend aan de kerk. er blijft dus meer over als u via IDEAL eerst een bedrag in uw Tegoed stort en vandaar uit uw collectebijdrage doet.

Collecte overmaken

U kunt uw gift ook overmaken naar de Diaconie Prot Gem Delft IBAN NL37 RABO 0373 7366 06, o.v.v. Collectes van zondag dd-mm-2021 (bijv. ‘1. Kerkinactie’, of ‘2. Pastoraat en Eredienst’). of – Of via de website www.pgdelft.nl Geldzaken/collectes/