Nog geen reacties

#CoronaHulp – vraag & aanbod

In Delft zijn er meerder instanties die zich bezig houden om de hulpvraag en het hulpaanbod met elkaar te verbinden. Als kerken in Delft werken we graag samen.  Dit zijn o.a :

Delft voor Elkaar

Bij Delft voor Elkaar kunt u terecht met al uw (hulp)vragen. Uw vragen worden waar nodig doorgezet naar onze Matchmaker; een sociaal werker die vraag en aanbod bij elkaar brengt.

U kunt via 015 7600 200 of via e-mail info@delftvoorelkaar.nl terecht voor allerhande vragen; of het nu gaat om een luisterend oor, boodschappen doen, opvang kids, etc. Dit kan voor uzelf zijn, maar ook voor een familielid, een vriend(in), buurman of buurvrouw. Bel ons gerust! Delft voor Elkaar heeft lijnen naar veel inwoners van Delft, die iets voor u willen en kunnen betekenen.

Wilt u zelf iets voor een ander betekenen?

#Coronahulp #Delft #Coronahulp_Delft #Coronahulp_DvE

Stichting Present Delft

Stichting Stichting Present Delft wil graag in deze onrustige tijd doorgaan met het verbinden van kleine groepjes vrijwilligers aan mensen in Delft die wel wat aandacht en contact kunnen gebruiken. Inmiddels zijn we ook aangesloten bij de landelijke campagne #niet alleen, voor meer info zie https://nietalleen.nl/

We willen dit gaan doen door groepjes van 2 tot 4 personen te gaan verbinden aan jullie cliënten die hier behoefte aan hebben.

Ze zullen in eerste instantie veel digitaal contact hebben, maar kunnen ook even langs gaan en contact hebben voor het raam en dan via de telefoon met elkaar praten. Ook kun je denken aan een boodschapje doen, hondje uitlaten etc.

Wilt u zelf iets voor een ander betekenen?