Nog geen reacties

De Delftse Kerst 2023 | Geen enkele Delftenaar viert kerst alleen

Studenten nodigen eenzame Delftenaren uit voor kerstlunch of kerstpakket

Dit jaar viert geen enkele Delftenaar kerst alleen. Dit jaar vieren we De Delftse Kerst samen. Tijdens de feestdagen verrassen we Delftse alleengaanden met De Delftse Kerst. Honderd studenten gaan op pad om een kerstpakket te bezorgen en een praatje te maken. Delftenaren, die zich eenzaam voelen nodigen we uit voor een gezellige Kerstlunch of High tea en feestelijke ontmoeting met stadsgenoten en studenten op de studentensociëteit Virgiel.

Uzelf aanmelden voor High tea/Kerstlunch

U kunt uzelf aanmelden voor de High tea/kerstlunch bij (Virgiel – Oude Delft 57)

  • Maandag 18 december van 11.00 tot 13.00 uur lunch
  • Maandag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur high tea
  • (Dinsdag 19 december van 11.00 tot 13.00 uur lunch o.v.)
  • (Dinsdag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur high tea o.v.)

Omdat een paar sponsors (nog) niet hebben toegezegd houden we de dinsdag onder voorbehoud. We hebben goede hoop dat deze dag toch door kan gaan. Zodra deze opengaat laten we het u weten.

U kunt een ander aanmelden voor kerstpakket

Wil jij iemand aanmelden voor een kerstpakket? Dat kan via onderstaand formulier. De pakketten worden op donderdag 21 december 2023 bezorgd.

Hulp nodig bij aanvragen?

Aanmelden kan via www.dedelftsekerst.nl
Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Neem contact op met medewerkers uit uw organisatie.

Voor de Delftse kerken kunt u bellen of mailen met Stadpredikant René Strengholt 01617008025, of met ds Fred van Helden 0630221990

Vrijwilliger worden?

De Delftse Kerst 2022 was een groot succes, met maar liefst duizend pakketten voor alleengaanden. Ook dit jaar kunnen we inpakkers en bezorgers gebruiken. Wil jij meehelpen in 2023? Vul het inschrijfformulier in. www.dedelftsekerst.nl

Wat is De Delftse Kerst?

De Delftse Kerst is een initiatief van Stichting Studenten Vrijwilligerswerk Delft, creatief conceptbureau De Burgemeesters en Een tegen Eenzaamheid Delft. waaronder (Delft voor Elkaar, SSBO (ouderenbonden), Humanitas, Delftse kerken, gemeente Delft)

Meer info en vragen