Nog geen reacties

De Delftse Kerstfilm

Kerst is voor veel mensen hét moment om naar de kerk te gaan. Niet alleen voor de reguliere kerkgangers, maar ook voor mensen die door het jaar heen minder vaak komen.

Dit jaar is alles anders, maar dat betekent niet dat we het goede nieuws van Jezus geboorte niet met elkaar kunnen delen en vieren. Dit jaar geen volle kerken, maar toch een breed verspreide boodschap van goed nieuws.

Kerstfilm voor alle Delftenaren

We gaan met alle Delftse kerken, in samenwerking met creatief conceptbureau De Burgemeesters, onze eigen Kerstfilm opnemen. Een film die voor alle Delftenaren op Kerstavond beschikbaar is. Hiervoor zijn we op zoek naar actrices en acteurs die het leuk vinden om mee te doen. We zoeken mensen met talent en zonder schroom. We zoeken mensen die het leuk vinden om door heel Delft gezien te worden en die met hun spel het goede nieuws willen delen. We zoeken, natuurlijk, een Maria en Jozef, een baby Jezus, en ‘herders’. Maar ook een verteller/presentator die het verhaal rond kan maken. We zoeken jong en oud.

Mee Spelen?

Vind je het leuk om mee te doen? Stuur ons een enthousiaste mail of maak een filmpje van maximaal 1 minuut waarin je vertelt wie je bent (naam, leeftijd), waar je blij van wordt, waarom je graag mee wilt doen en in welke rol. Schrijf in de mail hoe we je kunnen bereiken en of je tussen 14 en 18 december beschikbaar bent voor de opnames. Voor de rol van Jozef en Maria moet je twee (lange) opname dagen beschikbaar zijn. De overige rollen zullen minder tijd kosten. Stuur je bericht en/of filmpje uiterlijk 6 december op naar kerstfilmdelft@gmail.com

We kijken naar jullie inzendingen uit!

Het Kerstfilm team!