Nog geen reacties

De warme maaltijd in de Hofkerk

Iedere vierde woensdag van de maand wordt door 4 leden van de kookgroep een warme maaltijd voor 46 personen bereid. Als u ook wilt deelnemen, dan kunt u zich aanmelden bij Janny Hordijk, 015 214 13 08. Als er plek vrij is, zal zij contact met u opnemen.

We houden van gevulde stoelen en borden!

De eerstkomende maaltijd wordt gehouden op woensdag 28 februari a.s. Een hartelijk welkom aan al de gasten, die zullen mee eten. Maar tegelijkertijd ook een dringend verzoek : wilt u , als u op deze dag niet kunt of wilt komen, uzelf dan echt afmelden bij Janny Hordijk, (het liefst uiterlijk de maandag ervoor) want op de lege stoelen nemen graag zij plaats die op de reservelijst staan. Bovendien weten de koks dan op tijd op hoeveel tafelgenoten zij moeten rekenen.

Meekoken? iets voor voor jou?

Verder zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die van koken houden en die de kookgroep willen versterken. Er wordt dan 2 á 3 keer per jaar een beroep op u gedaan. En als koken niets voor u is, maar u wilt toch iets doen, dan kunt u helpen afwassen. Nu is er één vrijwilliger, die om 18.00 uur begint de afwas. We zoeken één iemand die haar daarbij kan ondersteunen. Voor meer informatie en eventuele aanmelding kunt u terecht bij Jannie Hordijk (015 – 2 14 13 08).

Eet smakelijk

de kookgroep.