Nog geen reacties

Delftse Bijbelquiz | Marcuskerk| 29|10

Op dinsdag 29 oktober a.s. wordt voor de achtste keer de Delftse Bijbelquiz gehouden. Een leuke avond voor iedereen die interesse heeft voor de Bijbel en zijn of haar kennis wil testen. Voor jong en oud!
Dit jaar is de avond in de Marcuskerk, Menno ter Braaklaan 2, Delft. Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee klaar. De quiz begint om 20.00 uur en is rond 22.00 uur afgelopen. De avond wordt gepresenteerd door Willem Jan Pijnacker Hordijk.

Individueel meedoen en als team

Je kunt individueel meedoen, maar ook in teamverband. De quiz bestaat uit een aantal rondes van meerkeuzevragen vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes over de verhalen uit de Bijbel aan de hand van korte filmpjes of leuke plaatjes. Zowel voor het winnende team als voor de individuele winnaar is er een prijsje en een wisseltrofee. Wie wint er deze keer? Het belooft een gezellige en leerzame avond te worden. Iedereen is welkom!

Altijd welkom

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar mag wel. Meer informatie is verkrijgbaar bij de Delftse werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap, Jos de Visser, via  j_devisser@hotmail.com