Delftse Kerstfilm in Kerstnacht

KERSTNACHT in Delft

Komende donderdag, 24 december, is het Kerstavond. Dit jaar is alles anders, maar dat betekent niet dat we het goede nieuws van Jezus geboorte niet met elkaar kunnen delen en vieren. Dit jaar geen volle kerken, maar toch een breed verspreide boodschap van goed nieuws.

De Protestantse Gemeente Delft heeft, in samenwerking met creatief conceptbureau De Burgemeesters, een Delftse versie van het kerstverhaal opgenomen. Een uitzending die voor alle Delftenaren (en iedereen ver daarbuiten).

De Delftse Kerstfilm is te zien op Kerstavond om 20.00 te zien is op www.kerstnachtdelft.nl

Deel de link en de goede boodschap

We nodigen jullie allen van harte uit om naar deze uitzending te kijken en zo toch met elkaar, zij het online, het nieuws van Jezus geboorte te vieren! En het is een boodschap die we natuurlijk niet voor onszelf willen houden! Voel je daarom vrij de link te delen in vrienden, familie, in klassenapps en op je socials. Hij is voor iedereen gekomen.

Luister ook naar het interview met Elizabeth Blokland over de Kerstfilm op Kerk in Delft Radio, zaterdag 19 december 12-13uur, omroepdelft.nl/kerk-in-delft (Ether: 106.3 FM, Kabel Ziggo: 92.9 FM)