Doe mee aan de actieweek voor de voedselbank!

Van 6 tot 14 januari 2024 organiseert de Protestantse Kerk/Kerk in Actie, samen met gemeenten, een actieweek om zo veel mogelijk voedsel voor de Voedselbank in te zamelen. De Voedselbank helpt zo’n 38.000 huishoudens. Als iedere gemeente van de Protestantse Kerk die week minstens 25 dozen vult, zijn die allemaal één week lang van voedsel voorzien.

In de tweede week van januari wordt er een extra actieweek gehouden, omdat in de maand januari normaal gesproken minder binnenkomt dan in andere maanden. Terwijl januari juist vaak een dure maand voor veel mensen is. Kerk in Actie levert dozen waarin de gewenste producten ( zonnebloemolie of olijfolie, groenteconserven, soep in blik of zak, zilvervliesrijst, volkorenpasta , houdbare halfvolle melk, vis in blik , koffie of thee, couscous, havermout) kunnen worden verzameld. De dozen zijn verkrijgbaar in de eerste week van januari in de kerk. De dozen kunnen weer worden ingeleverd bij de kerk en de diaconie zorgt dat deze dozen bij de Voedselbank komen.

Collecte in blik | Komende zondag 14 JAN | Hofkerk

Op deze 2de zondag van de maand kunt u ook weer levensmiddelen meenemen voor de Voedselbank. U kunt hen helpen met een donatie in levensmiddelen.  U kunt de voedselbank ook steunen door een gift over te maken op NL 62 INGB 0004 2769 92 t.n.v. Stichting Voedselbank Delft.

Spaar ook voor boodschappenpakketten voor voedselbank

Lees meer >> SPAREN VOOR BOODSCHAPPENPAKKETTEN VOOR VOEDSELBANK