Draag de kerk

Bij de bevestiging van de ambtsdragers wees ds. van Helden naar de pilaren in de dwarsbalk in de Hofkerk. Het zijn dragers van het gebouw. Ze zijn nodig om het dak en de muren van het gebouw staande te houden. Ook liet hij met een brancard zien dat er dragers nodig zijn om de mensen in nood te kunnen dragen. Alleen kan je die niet dragen, je hebt meer dragers nodig om de benodigde hulp te kunnen verlenen.

Draag de kerk
(meer dan alleen)
een warm hart toe

In de Hofkerk zijn er vacatures en zoeken we (ambts)dragers voor verschillende taken. Van autorijders die mensen ophalen  en na de dienst weer thuis brengen, tot koks voor de kookploeg, van muzikanten, beamers of streamers, tot notulist of voorzitter van de kerkenraad.

Meeleven, meewerken, een taak op maat, kortlopend of juist voor langere tijd, het kan allemaal. Kijk eens in het vacature-overzicht. Wat past bij u? Waar wilt u meer over weten? Spreek predikanten of kerkenraadsleden aan. Help ons de kerk te dragen!

Scriba’s Ewoud Benschop en Arine ‘t Hart, scribahofkerk@gmail.com

Fred van Helden 0630221990, favanhelden@gmail.com