Duim omhoog!

Kerstmissie

“Dit  jaar kreeg ik ook een roos.” Zo vertelde iemand die het afgelopen jaar naar een seniorenwoning in Parkzicht was verhuisd. Evenals voorgaande jaren werden tijdens de kerstmissie vanuit de Hofkerk rozen uitgedeeld in het ziekenhuis, het hospice, verzorgingshuis de Lindenhof en de seniorenwoningen van Parkzicht. Vele dankbare reacties waren er voor deze blijk van aandacht in deze decembermaand.

Naast mensen uit de Hofkerk was er ook een groep uit de wijk Maranatha en één uit de Binnenstad-Vrijenban die mee deed aan de Kerstmissie. Naast rozen werden er in het ziekenhuis ook cadeaus gebracht naar de kinderen op de kinderafdeling.

De rozen worden van kaartje voorzien voor ze bezorgd worden

Een reactie: “Er was een kind op de kinderafdeling. Toen we er waren had hadden de moeder en vader door dat we er waren. We moesten het kado door een sluis geven. En toen zag het kind het was heel blij. Hij stak een duim op. Het mooiste was en kind dat een puzzelboekje uitpakte en maar bleef bladeren door het boekje.”

Iedereen die heeft meegeholpen rozen klaarmaken, cadeaus inpakken, en rozen en cadeaus uitdelen:  hartelijk dank. En hopelijk tot volgend jaar!

Bekijk ook het album Kerstmissie brieven en attenties 2019