Eerste ontmoeting met ds. Kriekaard

Woensdag 6 april werd in de Vierhovenkerk de gemeente gehoord over het voornemen om ds. Barry Kriekaard te beroepen. Marco Kuijper lichtte toe hoe de beroepingscommissie gevaren was en tot de voordracht was gekomen. Ds. Barry Kriekaard was bij deze eerste kennismaking aanwezig.

In de HI4 app schrijft Albert van Dorssen “Een plezierige sympathieke eerste indruk gekregen van ds Barry Kriekaard. In de Vierhovenkerk kwamen ca.100 gemeenteleden samen.” Na de presentatie stelden gemeenteleden vragen aan Barry. De presentatie was ook via Youtube te volgen. Nu volgen nog aantal formele stappen, die als alles naar wens verloopt leidt tot een beroep en een mogelijke start vanaf begin september. Meer informatie op de website en nieuswbrieven van de Vierhovenkerk.