Nog geen reacties

Feest bij het Kinderkerkkamp!

Zaterdag  21 juli komen de kinderen terug van het kamp.  Ze zullen vast moe zijn, maar ze hebben een geweldige week gehad. Het  thema van het kamp is dit jaar Feest  en elke dag  staat in het teken van  een ander feest , van dierendag, tot Valentijnsdag, van Halloween tot nieuwjaarsdag.

Hier is een impressie van de Facebookpagina  www.facebook.com/Hofkerkkamp

15 juli Fijne dierendag allemaal!! 
Na aankomst zijn we met zijn alle gaan speeddaten. Daarna hebben we super leuke spelletjes gedaan zoals superzeiken, dronken voetbal en lachen bekjes. Na het eten hebben we een bloedstollend spelletje water en vuur  gespeeld en geprobeerd met zijn alle touwtje te springen (wat niet echt lukte maar we hebben enorm gelachen). In de avond zijn we het dieren geluiden spel gaan doen in het bos, na een lekker glaasje limo vielen de kids al snel in slaap.  

 16 juli Fijne Valentijn  allemaal!!
De kinderen werden wakker gekust  door cupido  en mochten lekker in hun pyjama ontbijten. Na de Bijbelse  verhalen over Ruth en het verloren schaap  hebben we een hele leuke ik houd van liefde spel gedaan met cupido als quizmaster  . daarna deden we het grote liefdespelletjes circuit met onder andere koppel yoga , blotevoeten pad  en liefdes brief maken .

17 juli   Happy Halloween!!
Het geluid van een toeter en Thriller van MJ    is een hele fijne manier om mee gewekt te worden. Na het brouwen van onze heksensoep zijn we maar even af gaan koelendat deden we met een waterslang en genoeg emmers om de kampleiding en de kinderen zeiknat te maken. Het spannendste moet toch wel de ontvoering van Ewout zijn. Gelukkig hebben we hem toch gevonden. Mr. X wist de zoektocht wel gruwelijk eng te maken. 

18 juli   Happy Birthday !!
We begonnen de dag in het bos met een heftig spelletje levendstratego. Zowel de kinderen als de leiding waren bloedje fanatiek. Het parcours werd grondig van boven af geïnspecteerd. Na een best heftige wandeling naar het kamphuus terug zijn we een potje Chineese muur  gaan doen het eindigden zoals altijd in water en vuur. We sloten de dag af met een serieus potje safarispel.

19 juli Happy New Year,
Beste wensen!!!
om  12 uur ‘s  nachts konden we kijken naar spectaculair vuurwerk Daarna gingen we weer ons nest in. In de ochtend zijn we naar de stad gegaan voor een spannend spelletje vossenjacht.   Daarna was er tijd om snoep en kadootjes voor de kampleiding te kopen. En we hebben ook nog het ruilspel gedaan, waar er armbanden en oordopjes werden geruild. Toen we weer terug waren in het kamphuus zijn we een nieuwjaarduik gaan doen. En we zijn tot de conclusie gekomen dat je met 15 kinderen makkelijk 1 shirt kunt delen. Ook vonden de kinderen het eerlijk als we de leiding tegen de kinderen lieten voetballen. 
In de avond hebben we heerlijk bij het kampvuur  gezeten en hebben we een heel kort spookverhaal gehoord.