Nog geen reacties

Gezellige drukte op Zomermarkt Van Foreestplein

De hele dag door was er een gezellige drukte op de zomermarkt  op het van Foreestplein op zaterdag 23 juni.   Mensen liepen tussen de winkels en de  bijna  40 kramen met oude en nieuwe spullen  aan de van Adrichemstraat , van Foreestweg en  van Schuylenburgstraat. Op het  van Foreestplein stonden strandstoelen  naast de tropische planten, een suikerspinnenkraam een zweefmolen  en een  zomers busje.

Er wordt lekker verkocht bij de kramen

De hele dag door was er muziek van  DJ John  en waren er optredens van Dave, Alice, Ginny en van de Doelzoekertjes van het koortje van Doel.  Ook trad de dansgroep van Sportcoach Donald op . Ze lieten  ook stukjes breakdance zien.

Zanger Dave zingt mee met de Doelzoekers
Ginny laat mooie liedjes horen
Alice zorgt voor swingend ritme

Tussen de optredens werden lootjes verkocht en  draaide het rad van Avontuur voor prijzen die ter beschikking gesteld waren   door de ondernemers rond de van Foreestweg.

Het rad van Avontuur , geleend van de Vierhovenkerk , draaide goed

Bij DOEL kon je van  boordjes en drinken kopen en in het veld ernaast lieten de sportcoaches van de Buurtsportvereniging  de  kinderen buikschuiven op een opblaasbaan vol schuim.

Er is een lange wachtrij om je gezicht te laten schminken
Kinderen schuiven op hun buik door het schuim

De sfeer was gezellig en  de zomermarkt verbond de buurt.

De dansgroep van Donald laat hun act zien

De Buurtverbinders willen alle winkeliers en ondernemers  bedanken voor hun support en hun donaties  aan de loterij  en alle mensen die hebben meegeholpen  deze markt tot een succes te maken.

3 Buurtverbinders genieten na met de Afterparty in café de Boog

Kijk voor foto’s in het album   Zomermarkt Van Foreestplein 2018 ( Foto’s van Fred van Helden) en  het album     Zomermarkt 23-06-2018  (Foto’s van Ed Nowee)