Nog geen reacties

Hart voor de wijk- dromen op American party

In het afgelopen jaar is een netwerk ontstaan van christenen in de nieuwe wijken Harnaschpolder, Rijswijk Buiten en Den Hoorn. Deze christenen uit verschillende kerken en gemeenschappen zijn als lichtbakens in de wijk via een whatsapp-groep met elkaar verbonden, die we Hart voor de wijk hebben genoemd.

Hart voor de wijk is een paraplu voor deze groep met verschillende uitingen, maar met een verlangen om Gods goedheid te delen met de wijk. Belangrijk vinden we het dat de mensen vrij zijn. Je mag ook vrijblijvend volgen. Je hoeft niet. Vrij om je hart te laten spreken in gebed en met handen.

Dromen van een goede buurt

Na een kick-off avond en een running diner nodigen we je nu uit voor een American Party. Ontmoeting staat centraal. Daarnaast willen we ook met elkaar in gesprek gaan over onze verlangens en onze dromen voor de wijk en hoe we daar op buurtniveau handen en voeten aan kunnen geven.

American Party Zaterdag 9 november

Programma

17.00-17.30: inloop
17.30-18.30: American Party
18.30-18.45: Muziek of zingen
18.45-19.30: Dromen voor de wijk/ kindermoment
19.30: kleine kinder einde/ event. borrel/spelletjes

Locatie

Kas van Aad en Toni van der Meer, Middendorpweg 1, Rijswijk

Aanmelden en meedoen

Om een idee te krijgen hoeveel mensen meedoen is het fijn als je je even aanmeldt. Verder vragen we of iedere persoon/gezin voldoende eten mee neemt voor eigen gezin + 1 iemand extra. Let daarbij op dat we op locatie eten kunnen niet opwarmen. Voor inkopen voor drinken wordt zorg gedragen door de organisatie.