Nog geen reacties

Hart voor Nieuwe wijken

In het afgelopen half jaar is een netwerk ontstaan van christenen in de nieuwe wijken Harnaschpolder, Rijswijk Buiten en Den Hoorn. Deze christenen uit verschillende kerken en gemeenschappen zijn als lichtbakens in de wijk via een whatsapp-groep met elkaar verbonden, die we Hart voor de wijk hebben genoemd.

Hart voor de wijk is een paraplu voor deze groep met verschillende uitingen, maar met een verlangen om Gods goedheid te delen met de wijk. Belangrijk vinden we het dat de mensen vrij zijn. Je mag ook vrijblijvend volgen. Je hoeft niet. Vrij om je hart te laten spreken in gebed en  met handen.

Alles staat nog in de kinderschoenen en via de app kunnen we elkaar bereiken. De groep volgers in de app bestaat uit zo’n 30 mensen, waarvan veel elkaar nog niet hebben gezien.

Maandag 4 februari willen we al deze mensen uitnodigen voor kick-off avond. Kennismaken staat voor deze avond hoog op de lijst.  Maar ook nodigen we mensen uit  voor één van de volgende dingen; gebedswandeling, gebedskring, koffiedrinken, of iets i.s.m. Stichting Present.

Wil jij ook hierbij zijn of wil jij opgenomen worden in de app-groep, meld je aan Fred van Helden favanhelden@gmail.com 0630221990