Nog geen reacties

Help Nederland vooruit

Help Nederland vooruit is een initiatief ondersteund door ING Bank.  Wij helpen initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit.  Is hun slogan. Jij ook? Stem dan nu op jouw favoriete buurtverbeteraar en help ze aan een donatie. Zo kunnen wij ze helpen de plannen waar te maken. Want waar een wil is, moet een weg zijn.

Stemmen op mooie projecten

T/m 10 februari kun je stemmen op mooie projecten in Delft. Ga naar www.helpnederlandvooruit.nl en toets postcode 2611 in.  Momenteel staat Doel Delfland  voorop.

Doel Delfland (voorheen DOEL), onderdeel van GGZ Delfland

“Met geld voor een tweede riksja voor Fietsen Alle Jaren in Delft, bezorgen we ouderen heerlijke fietstochtjes en creëren we (nòg meer) geweldig vrijwilligerswerk.”
‘Fietsen Alle Jaren’ is een initiatief van de Fietsersbond, bedoeld om ouderen die zelf niet meer kunnen fietsen weer ‘de wind door de haren’ te laten voelen. Samen gaan ze in een riksja op stap, bijvoorbeeld langs plaatsen waar zij vroeger gewoond en gewerkt hebben. Wil je meer weten over het project, vrijwilligers aanmelden of ritjes boeken? Kijk dan op www.fietsenallejaren.nl.

Stichting Samenwerkende bonden van Ouderen SSBO Delft

Met de Zomerschool biedt de SSBO aan Delftse ouderen een positieve besteding van de vakantietijd. Het is een probaat middel om eenzaamheid en sleur te doorbreken. Daarvoor organiseren wij een gevarieerd programma van activiteiten op recreatief, informatief en creatief gebied

Speelotheek de Speelhut

Speelotheek de Speelhut viert in 2019 haar 30-jarig bestaan! Bij de Speelhut kun je speelgoed en gezelschapsspellen lenen voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 12 jaar.

Stichting Move Delft

Move laat kinderen uit minder bedeelde wijken ontdekken welke mogelijkheden zij hebben in de maatschappij door hen te koppelen aan studenten. In een kortlopend project leren ze elkaars leefwereld kennen en bedenken de kinderen hoe ze hun eigen buurt kunnen verbeteren.

Haags Instrumentaal Jeugdensemble

Wij zijn het Haags Instrumentaal Jeugdensemble (H.I.J.); het leukste jeugdorkest van de regio Den Haag! Tijdens de wekelijkse repetities spelen we verschillende muziekstijlen; van filmmuziek tot Mozart.

Handig om te weten

  • Stemmen kan alleen via de websitewww.helpnederlandvooruit.nlin de periode van 21 januari 2019 tot en met 10 februari 2019.
  • Stemmers dienen hun stem nog te bevestigen in de e-mail die ze krijgen nadat ze op de stempagina hebben gestemd.
  • De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.