HI4 krijgt vaste contouren

Op de eerste gezamenlijke gemeenteavond van HI4 Hofkerk, Immanuël en Vierhovenkerk werd door Fokke van den Berg, Albert van Dorssen en Lydia Roosendaal (projectbegeleider) nog eens het proces van de HI4 samenwerking uit de doeken gedaan.

Er waren vragen over de samenwerkingskerkenraad en de communicatie naar de wijk(groepen) en over vertegenwoordiging in de  Algemene kerkenraad.

In de bijeenkomst werd verteld, dat er voor de gewone kerkganger niet zoveel verandert, omdat de drie vierplekken gewoon blijven bestaan, maar ondertussen werd er tijdens de pauze al genetwerkt en kwamen er concrete afspraken voor samenwerking tussen groepen. En kwamen er tips en enthousiasme los.

Verlanglijstje

Concrete vragen zijn o.a.:

• Hoe kunnen we op de startzondagen iets gezamenlijks doen; bijv. wandeling, fietstocht, of….? Heb jij een idee en wil je meewerken, neem contact op met ds. Fred van Helden, 0630221990, favanhelden@gmail.com
  • Welke tips en ideeën heb jij voor het feest als we officieel de samenwerking aangaan in januari; bijdrage van de cantorijen, pub quiz, een HI4-lied, of iets totaal anders nl. …….? Heb jij een idee en wil je meewerken, neem contact op met ds. Fred van Helden, 0630221990, favanhelden@gmail.com
  • Wie wil helpen om ‘bruis- of borrelavond’ te organiseren, om ideeën over wat we samen kunnen doen te laten opborrelen?

HI4 informatiefolder

Albert van Dorssen presenteerde al een HI4 informatiefolder. Bovenaan de foto’s staan foto’s van dingen, die we al samen doen: zoals de HI4-app en het ZWO-project.

Download HI4 informatiefolder

220623 HI4 Informatiefolder