Nog geen reacties

HI4 nieuws 2024 | 26 jan

De gemeenschappelijke wijkkerkenraad (GWK) van de HI4 gemeente heeft de wens uitgesproken om te komen tot een HI4 nieuwsbrief. De commissie communicatie is hiermee bezig. Ondertussen verandert er al wat in de redactie van de Vierhovenkerk .

Wisseling van de wacht in de redactie Vierhoven

Beste mensen,

Na vijf jaar vond ik het tijd om afscheid te nemen als wijk redacteur. Vanaf deze week neemt Henjo Schot de wijkredactie over. Als medesamensteller van de Nieuwsbrief is hij met dit werk bekend. Voor u verandert er niets, afgezien van de aanhef van uw antwoordmail

Met veel dank voor uw betrokkenheid en hartelijke groet, Bas van der Wulp

Mede namens de Gemeenschappelijke Wijkkerkenraad wil ik Bas hartelijk danken voor zijn werkzaamheden voor de PKD en de Nieuwsbrief. Communicatie is een sleutelwoord en hij was lange tijd de spil-in-het-web. Ik weet uit ervaring dat het redacteurschap best wel veel aandacht vraagt en zorgvuldigheid. Zonder een goede redacteur verloopt de communicatie niet soepel of worden er zaken gemist. Er is een goede opvolger gevonden in de persoon van Henjo Schot. (foto rechts) 

Ook hem heten we welkom namens de GWK. Peter Plugers, scriba


Rouwgroep | Omgaan met verlies

DE HI4 rouwgroep is niet doorgegaan vanwege te weinig aanmeldingen. Op een later moment wordt deze opnieuw aangeboden. Info: ds. Caroline der Nederlanden 06 12666 079 csdernederlanden@gmail.com


Inspiratieavond Feest van de Geest

ADELBERTKERK Minervaweg 7| Dinsdag 31 januari-20.00 -21.30u ( Inloop 19.30u.)

Lees meer >>


Lunchcafé In Wipmolen

Wipmolen (Prof. Krausstraat 71b, Delft). | zondag 4 februari|12.00- 14.00 uur

De winter is nog in volle gang, ook al is er nog maar weinig sneeuw te zien. Tijd om elkaar weer eens op te zoeken en gezellig bij te praten in het eerste Zondagse Lunchcafé van 2024
Het Zondags Lunchcafé is elke twee maanden, gratis en vrijblijvend. U kunt gewoon binnenlopen voor een praatje en genieten van het lunchbuffet. U ontmoet buurtgenoten, die ook zin hebben in gezelligheid. Kent u mensen die dit ook leuk vinden? Ze zijn ook van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


HI4 Sociëteit 

VIERHOVENKERK | Dinsdag 6 februari | 14.00 uur Reis door oost-Azië

Wereldreiziger Kees Terlouw uit Vianen geeft een diapresentatie over een spectaculaire reis van Bangkok via China, Tibet naar Nepal. U krijgt een prachtig beeld van het dagelijkse leven, landschappen, kloosters en bijzondere mensen. De diaserie is uniek geworden door de spectaculair veranderingen in deze regio. Verwonder u over de verrassende en mysterieuze wereld van het verre oosten.

VIERHOVENKERK | Dinsdag 13 februari | 14.00 uur Themamiddag over Alzheimer

HI4 Sociëteit – Het programma duurt van 14.00 – 16.00 uur, de kerk gaat om 13.30 open voor een kopje koffie of thee vooraf. Halverwege het programma is er een pauze. Iedereen is welkom! Een vrijwillige bijdrage, richtprijs € 5, wordt op prijs gesteld.


Restauratie kerkorgel Vierhovenkerk

Na 24 jaar staat de 3e fase van groot onderhoud van Norman en Beard orgel gepland. De Protestantse Gemeente Delft neemt het overgrote deel voor haar rekening, maar om een bijdrage aan de kosten voor dat onderhoud te leveren  hopen we als gemeente met enkele acties het streefbedrag van € 10.000 bij elkaar te krijgen. In de dienst in de Vierhovenkerk van 4 februari  wordt het “startschot” voor een geldwervingsactie.

Lees meer over het orgel en de actie >>


HI4-app op je computer

De HI4-appe is nu ook beschikbaar voor je computer.  Gaan naar https://web.donkeymobile.com/sign-in?applicationId=app.donkeymobile.pkndelft of webHI4-app Log in met je emailadres en wachtwoord.


Elke week in de HI4

Elke week zijn er in de HI4 vierplekken en de Lutherse  momenten om mensen te ontmoeten. Check hiervoor de agenda (ook te vinden  in je HI4-app (Android, Apple)