Hofkerk Kerkdiensten in december gaan ONLINE

Alle diensten gaan vanaf 19 december  online

Voor deze  ‘ambtelijke diensten’ zijn alleen de mensen welkom,
die nodig zijn voor de opname.

Alle diensten zijn online te bekijken via YOUTUBE Hofkerk-Delft

Kerstnacht – opname ’s middags

In de kerstnachtdienst o.lv. ds. Caroline der Nederlandenhoren we het kerstevangelie en klinkt veel muziek.

Hofkerk –  24 december De kerstnachtdienst wordt ’s middags opgenomen in de Hofkerk en is ‘s avonds om 22.00 uur te bekijken via YOUTUBE Hofkerk-Delft.

Kerstviering met Kerstmusical Het plakboek van Geluk

Hofkerk –  25 december In de kerstviering o.l.v. ds. Fred van Helden voeren de kinderen de  kerstmusical  ‘Het plakboek van Geluk’ op. De familie Geluk heeft een bijzondere traditie: met kerst bekijken ze altijd samen het plakboek van Geluk. Daarin staan alle geluksmomenten van de familie. Maar dit jaar is het boek kwijt! O, o wat moeten ze nu?

Potje Geluk – Heeft u nog een geluksmomentje voor de “Het Potje Geluk”? Doe het er dan snel in het potje of stuur het op favanhelden@gmail.com

Bekijk de dienst online

Gelukkig is de hele viering met  musical te bekijken via YOUTUBE Hofkerk-Delft.

2e Kerstdag

Hofkerk –  26 december 10.00u  ‘Tweede kerstdag voelt als de after-party van kerst.’ zegt voorganger Taco Smit, ‘En daar houd ik van. We gaan een mooie dienst maken met veel zingen.’

Oudejaarsdienst – opname ’s middags

Hofkerk –  31 december. Op de drempel van het nieuwe jaar lopen we langs punten van licht en donker, dankbaarheid en verdriet, hoop en vertrouwen in het afgelopen jaar met bijbellezingen, gedichten, liederen en rituelen. Voorganger: is ds. Caroline der Nederlanden

De Oudejaarsdienst wordt 31 december ’s middags opgenomen in de Hofkerk en is om 17.00 uur te bekijken via YOUTUBE Hofkerk-Delft.