Nog geen reacties

Hofkerkcantorij van start samen met Lutheranen

De Cantorij gaat  ‘samen’ nieuw van start

‘Samen’ is het woord, dat past bij de hernieuwde start van de Cantorij. Na het vertrek van onze vorige cantrix Sabine Geerlof, is gezocht naar een nieuwe cantor; om de Hofkerkcantorij te leiden en om zo de gemeente te ondersteunen in de vieringen. Na een vergeefse oproep in het kerkblad is contact gezocht met Wim Loef.

Wim Loef

Wim Loef is ook cantor van de cantorij van de Evangelisch Lutherse Gemeente. In die hoedanigheid heeft onze cantorij al eerder met hem kennisgemaakt, bij gezamenlijke vieringen van de Evangelisch Lutherse Kerk en de Hofkerk.

Eerdere samenwerking van de cantorijen is als heel prettig ervaren aan beide zijden, en daarom gaan de cantorijen nu samen verder.

6 september eerste oefenavond

Vanaf woensdag 6 september van 20.00 uur tot 22.00 uur starten de gezamenlijke repetities, in de Evangelisch Lutherse Kerk aan het Noordeinde.

De oogstdienst op 1 oktober in de Hofkerk is de eerstvolgende viering waaraan door de cantorij wordt meegewerkt.

Meezingen of meer info?

Als u ook uw stem wilt laten klinken bij de cantorij, of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Bram en Anneke van der Spek bramvdspek@casema.nl  of gewoon langskomen op 6 september bij de eerste repetitie.